12. Ulubey Kanyon Festivali Muhteşem Sona Erdi.

Ulubey Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 12. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali Volkan KONAK konseri ile sona erdi. 

Dünyanın 2. büyük kanyonlarının ev sahipliğinde 12. Ulubey Kanyon Kültür ve Turizm Festivali üç gün boyunca muhteşem geçti. Festivale her yıl olduğu gibi bu yılda katılım çok fazlaydı özellikle son gün Volkan KONAK konserinde on binlerce kişi festivalde güzel bir gece geçirdiler.

Ulubey Kanyon Festivali 21 Temmuz cuma günü başlamış ve Cumartesi akşamı Deniz TOPRAK konseri ile devam etmiştir. Festivali son gününde özellikle Volkan KONAK konseri ile birlikte eğlence doruğa ulaştı. Bu yılki Ulubey Kanyon Festivaline Başta Uşak, Eşme, Karahallı, Sivaslı olmak üzere Denizli, Manisa, Kütahya, İzmir gibi çevre il ve ilçelerden gelen binlerce kişiyle kutlandı.

Festivalin son günü Volkan KONAK Konserine CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Ulubey Kaymakamı Ahmet SOLMAZ ve Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza ADA ile birlikte binlerce Uşaklı ve çevre illerden gelen vatandaşlarımız izledi.

Okunma 7379 defa

Ulubey Haber

  • Aşağı Mahalle Gül Sokak
  • Ulubey / Uşak
  • Tel : +90 505 778 70 24
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FOTOĞRAF

Top