Uşak Belediyesi EMITT Fuarı’nda

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı  (EMITT), 28 - 31 Ocak 2016'da turizm dünyasını bir araya getiriyor. 20 yıldır Türk turizm sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı olma özelliğine sahip olan EMITT bu yıl da Uşak’tan yoğun katılım aldı.

Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi ve il merkezi ve ilçelerden birçok kamu kurum ve kuruluşunun katıldığı fuarda Uşak standı ilk günden yoğun ilgiyle karşılaştı. Fuara Uşak Valisi Ahmet Okur’un yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve İstanbul’da yaşayan Uşaklılar katıldı.

Marka bir şehir için tanıtım şart

Uşak’ın değerleri için tanıtım fuarlarının bir fırsat olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kurum olarak bu düşüncelerle çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi. EMITT Fuarı’nın özelliği nedeniyle tanıtım için bir fırsat olduğunun altını çizen Cahan,

“İlimizin çok önemli tarihi ve kültürel değerleri vardır. Bu değerlere sahip çıkmak ve marka yapmak öncelikli amacımızdır. Birçok ilki barındıran kentimiz maalesef bu avantajını bu zamana kadar iyi kullanamamıştır. İşte biz bu konuda rüzgarı lehimize çevirmek istedik. Bu maksatla kolları sıvadık. Fuarlar değerlerimizin ön plana çıkması için iyi bir fırsattır. EMITT Fuarı da dünyanın en büyük fuarlarından birisi olması hasebiyle değerlerimizin tanıtımı için son derece önemlidir” dedi.

KAYNAK : UŞAK TV

 

Okunma 4068 defa

Ulubey Haber

  • Aşağı Mahalle Gül Sokak
  • Ulubey / Uşak
  • Tel : +90 505 778 70 24
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FOTOĞRAF

Top